Transportfirma Køge

Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

Mangler du et transportfirma i Køge?

Så er det os du skal tage kontakt til, vi er Get it all transport og vi har som mission at være Danmarks bedste transportfirma, hvilket vil sige at vi vil gøre alt hvad vi kan for dig, til både den bedste pris, men også med den bedste attitude til jobbet.
Vi har dig som hovedprioritet og vil sikre både dig og dine tings sikkerhed under hele transporten. Selvom vi er dit transportfirma i Køge, kan vi altså også godt køre andre steder hen. Da vi vil være de bedste i Danmark, er vi selvfølgelig landsdækkende.

Som nævn før sørger vi for sikkerheden for dine ting og vores mandskab er professionelle indenfor faget. Skulle der ske et uheld, er det ingen problem, da vores forsikring vil dække det hele. Selv dit dyre klaver til 150.000 kr. vil være dækket ind. Det er selvfølgelig ikke en forsikring vi håber på at skulle i brug, nemlig fordi vores personale er meget forsigtige og kan deres kram.

Hvorfor ikke prøve?

Vores service strækker sig helt til, at du først skal betale når alt hvad du ønsker flyttet har klaret turen. Dette er selvfølgelig noget vi har til rådighed fordi vi ønsker at vores kunder føler sig godt behandlet og aldrig skal snydes.
Skal du bruge et transportfirma i Køge eller omkring, skal kontakte os og vi flytter dine ting forsigtigt og med blide fingre, og først til allersidst skal der betales. Der er ingen “upfront” betalinger.

Hvad med at kontakte os og se hvem vi er som det første. Du kan ringe eller du kan udfylde en formular som vi har lavet så brugervenlig som muligt.
Det eneste du skal gøre er at informere om hvor du skal flytte fra, så vi ved hvor vi skal komme med bilen, hvor du skal flytte hen, og hvilket serviceniveau du kunne tænkte dig. Derudover skal vi ikke vide meget mere, udover om der er ting der vejer over 70kg, hvilket selvfølgelig ikke er et problem, det betyder bare at vi skal have noget ekstra værktøj med.

Vi er dit transportfirma i Køge og omegn

Hvis du nogensinde mangler et flyttefirma i Køge der skal klare et hårde arbejde for dig og ikke vil gøre det mere kompliceret for dig end højst nødvendigt skal du komme til os. Vi er til for dig.