Transportfirma Hvidovre

Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

I trygge hænder med transportfirma Hvidovre

Ved at bruge transportfirma Hvidovre er din transportering sikker hver gang! 

At stå og skal flytte vil næsten altid være en byrde og noget som egentlig skal overstås hurtigst muligt. Det er ikke noget være end have et hus hvor der bliver ved med at stå flyttekasser, dokumenter eller lignende som mangler at blive transporteret. Grunden kan være at ved transport kan det være store ting som skal transporteres eller mange små ting som dokumenter eller redskaber som skal tranporteres. Dette tager tid og kan foregå over flere dage, fordi man har skaffet den helt rigtige hjælp. Men dette skal du ikke længere bekymre dig om eller tage som en byrde, for ved at du vælger Get it all service til din næste transportering er den i de rigtige hænder og den er ovenikøbet sikker. Vores forsikring dækker op til 150.000 kr. ved skader eller ødelæggelser under transporteringen. Flyttemændene er der anvendes er dermed også professionelle og dækket af forsikring. Dette betyder at transporteringen og arbejdet bliver udført med høj sikkerhed. 

Hvilke transport muligheder er der?

Når du vælger transportfirma Hvidovre tilbydes der forskellige transport muligheder. Det er selvfølgelig altid forskelligt fra kunde til kunde hvad der skal transporteres. Gennem erfaringer har er der derfor et meget bredt valg af muligheder inden for transportering, da vi har oplevet at dette er meget eftertrukket her i Danmark. Mange har brug for hjælp og som et meget anerkendt og velkendt transportfirmaer vil vi kunne tilbyde næsten alt inden for transportering til vores kunder. Vi tilbyder:

  • Akut transport
  • Butik til hjem levering
  • Kurertransport
  • Express levering
  • International fragt
  • Andre transport opgaver

Vores priser afhænger af i hvilket omfang dit behov er for transportering. Vores priser ligger fra 585 kr. – 1185 kr. og inkludere mindst én flyttemand og flyttebil samt forsikring. Du har yderligere mulighed for at få skræddersyet et tilbud, hvis dette skulle have din interesse. Dette er både gratis men også uforpligtende.

Spørgsmål eller tvivl?

Skulle du have nogen former for spørgsmål eller tvivl omkring din næste transportering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål både via telefonen eller vores mail. Vi svarer som regel så hurtigt vi kan da vi gerne vil være til rådighed overfor vores kunder, netop når i har mest brug for det.

Telefon: +45 93 84 13 33
Mail: info@giatransport.dk