Hvem er vi?

Et kvalitetsbevidst flyttefirma!

Vi behandler dine varer som var det vores egen. Du kan derfor være tryg ved at overlade din flytning til os.

Om os

Opstarten af GIA Transport er som den klassiske iværksættereventyr. Firmaet blev opfundet af Matthew Papa Akuave i 2014 som en underleverandør for et andet firma og med kun én vogn til at starte med. Siden er virksomheden vokset til et Anpartsselskab og vi råder i dag over flere vogne i forskellige størrelser og har kunder både indenfor det private og erhverv. Vi er ligeledes vokset fra kun at fragte i København til, at vi nu kan hjælpe vores kunder hele Danmark rundt og med enhver form for flytning.

Vores dygtige flyttemænd og chauffører arbejder baseret på vores nøgleord Hurtigt, Troværdigt og Effektiv og vi er villig til at yde ekstra for at sikre, at vores kunders tilfredshed.

Matthew, som før stiftelsen også arbejdede i transportbranchen ønskede at tilbyde et billigere og bedre alternativ til hvad der allerede eksisterede på markedet på det tidspunkt. Derfor etablerede han virksomheden for, at tilbyder hans kunder en bedre og sikrere løsning samtidigt med.

Lad os klare det hårde arbejde for dig!

Vores vision

Vores vision er at blive en velkendt og anerkendt flyttefirma i Danmark, hvor vi fokuserer på en lav pris og fremragende service.

Vores mission

Vores mission er at tilbyde den bedste service og opnå tilfredse kunder. Vi er af den overbevisning, at vi kan kun vokse igennem tilfredse kunder.

Privat flytning

Vi hjælper dig med at få en stress-fri flytning. Overlad din flytning til os og fokusere på det der er vigtigst.

Erhvervsflytning

Vores chauffører står til rådighed både til flytning af kontor, møbler eller som hastelevering af mindre artikler og dokumenter.

Lang-distance flytning

Skal du flytte på tværs af Danmark eller udenfor landet? Så er vi klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis.