Flyttefirma Sjælland

Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

GIA│Transport dit flyttefirma på Sjælland

Skal du flytte til eller omkring på Sjælland? Get it all er dit flyttefirma på Sjælland. GIA er et mindre kendt flyttefirma på Sjælland, men er i vækst. Deres vision er klar – at være det bedste og mest anderkendte flyttefirma i hele Danmark. Dette gør selvfølgelig at deres service er i orden og deres arbejde bliver gjort korrekt og i topklasse.

Billedresultat for flyttebil

Du er i sikre hænder

GIA Transport er forsikret af CODAN, dvs. selv hvis dit klaver til 150.000 kr., skulle vælte ned ad trappen, kan vi skilles som venner, fordi ingen af os vil miste noget og vi vil stadig yde vores bedste.
Selvom vi er forsikret, både de ansatte og dine egendele, bliver arbejdet gjort med høj sikkerhed. Vores ansatte ved hvad de laver og har gjort det før. Vi gør alt i vores magt for at sikre at alle dine egendele kommer fra et sted til et andet et ét stykke og hjælper med at få dine ting ind i dit nye hjem.

For at du bedre kan stole på os skal du selvfølgelig ikke betale på forhånd, men først når vi har klaret ærterne og flyttet alle dine ting. Dette gør vi for at du kan føle dig sikker på at du og dine ting bliver behandlet som de skal og at du er tilfreds. Dette er bare en service for dig som forbruger, så du ved vi gør arbejdet for din skyld.

Hvem er vi?

Vi er et flyttefirma fra 2014 og har klare direktiver for hvad vi synes gør et flyttefirma godt.
Først og fremmest skal vi være landsdækkende, dvs. også på Sjælland. Vi er derfor et flyttefirma på Sjælland med god service og tilfredse kunder.
Vi stræber dagligt efter at blive det bedste vi kan være og sidde fast, selv efter flyttebilen er kørt og du er godt installeret på din nye bopæl. Vi håber at have stukket ud, som nogen der viser, at vi kan lide hvad vi laver og er gode til det. Derudover kan vi lide at hjælpe til, det er ikke bare et job, det er en mission for os. Du som forbruger af vores service skal være tilfreds og føle at vi kan til at stole på, både som firma, men også som mennesker. Vi er dit flyttefirma på Sjælland.