Flyttefirma Roskilde

Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

Du kan få den rette hjælp til din næste flytning 

Med Get it all service som dit flyttefirma i Roskilde, får du hjælp i de uventede situationer. 

Har du også oplevet at få afbud på hjælp op til din flytning? Dette er ikke en situation som nogen ønsker eller selv ønsker at stå i. Vi kender vidst alle til, at der kan opstår problemer eller forhindringer op til en flytning. Dette kan for dig som skal flytte virke uoverskueligt, stresset og umedgørlig.  Spar dine kræfter for hjælpen er lige om hjørnet. Ved at vælge Get it all service ud af flyttefima i Roskilde, garantere vi at du får stressfri flytning uden nogen former for problemer. Du overlader flytningen i trygge og gode hænder. Vores professionelle chauffører og flyttemænd er alle veludannet og toptrænet til at hjælpe. Vi er et velkendt og anerkendt, der til hver en tid er klar til at skulle hjælpe dig eller nogen du kender med din næste flytning. Vi tilbyder flytning inden for:

  • Privatflytning
  • Erhvervsflytning
  • Lang – distance flytning

Gode priser med flyttefirma Get it all service i Roskilde

Ikke nok med at vi altid er klar til at hjælpe, er vores priser også altid en klar og sikker beslutning for dig. Vi har tre forskellige pakkeløsninger vi kan tilbyde dig, som er berettiget afhængig af i hvilken form dit behov for flyttemænd, lift og flyttebil er til din næste flytning er. Vores pakkeløsninger vi kan tilbyde er:

  1. Lille pakkeløsning – Pris kun 585 kr. ( 1 flyttemand og 1 flyttebil samt forsikring )
  2. Mellem pakkeløsning – Pris kun 858 kr. ( 2 flyttemænd og 1 flyttebil samt forsikring )
  3. Stor pakkeløsning – Pris kun 1185 kr. ( 3 flyttemænd og 1 flyttebil + lift samt forsikring )
  4. Din egen skræddersyet pakkeløsning – Et gratis og uforpligtende tilbud

Ingen ekstra udgifter ved din flytning

Som det også fremgår i overstående omkring vores gode og fornuftige priser, så vil der for dig som flytter ikke være nogen ekstra udgifter ved siden af din flytning. Forsikring er nemlig med i prisen. Det vil sige at skader eller ødelæggelser under flytningen bliver dækket op til 150.000 kr. samt alle vores chauffør er dækket af en forsikring. Dette betyder dine penge kan falde et tørt og sikkert sted, hvor du netop har behov for dem. Vi garantere at prisen du betaler lever op til vores effektivitet og du vil ikke føle dig snydt. Tværtimod vil du føle, at du ikke mærker til nogen ekstra udgifter under dine flytning, da prisen er fastlagt på forhånd og derfor ikke kan blive dyrere end hvad du havde sat dig for øjet.