Flyttefirma København

Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

Skal du flytte og mangler et flyttefima København? Vi kan hjælpe dig! 

Skal du bruge flyttefirma København? Get it all flytteservice er klar til at hjælpe dig med din næste flytning. Get it all service et velkendt og anerkendt flytteservice i København. Get it all serverive er et flytte firma, som er klar til at udfører det hårde arbejde med et smil.  Alt arbejdet der fortages er hurtigt, effektivt og troværdigt. Yderligere dækkes forsikringer op til 150.000 kr. i skade under flytning, betaling sker efter udførelse af flytteopgave og yderligere er alle vores chauffør forsikret og arbejdet bliver udført i høj sikkerhed.

Flyttefirma København til enhver flytning 

Ved at benytte Get it all service som dit flyttefirma København er der ingen grænse for, hvad vi ikke kan hjælpe dig med at flytte og tranportere. Get it all service stiller flere forskellige ydelser til rådighed. Ydelserne som der bliver tilbudt er: 

  • Privatflytning: Du overlader flytningen til os. Dette giver en stressfri flytning for dig. Vi klare både de tunge møbler, reoler og sofaer men tager også gerne alle dine nips ting og malerier med et smil.
  • Erhvervsflytning:  Skal din virksomhed flytte i nye lokaler eller skal du have hjælp til en hastelevering af mindre artikler og dokumenter, er vores chauffør altid klar til rådighed til at hjælpe dig.
  • Lang – distance flytning: Flytning har ingen grænser. Vi tilbyder både flytning på tværs i Danmark og bedst mulig vis hjælper vi dig også gerne uden for Danmark.

DU kan være med til at bestemme prisen

Nu tænker du sikkert, at det godt kan blive en dyr fornøjelse at få hjælp til din flytning. I sær når vi snakker om flyttefirma København. Men der tager du fejl. Flyttefirma København findes også til overkommenlig pris. Get it all flytteservice tilbyder dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Det vil sige at DU kan være med til at bestemme prisen. Get it all flytteservice tilbyder yderligere også tre forskellige pakkeløsninger. Disse pakkeløsninger er en hjælp til hvad vi kan tilbyde dig på forhånd, for at netop dit behov bliver dækket bedst muligt ved din næste flytning.

  1. Den lille pakkeløsning ( Pris: 585 kr. i timen eks. moms ): Du har lejligheden til at få flyttet dine ting i 1 flyttebil sammen med 1 flyttemand. Forsikring inkludere i prisen.
  2. Den mellem pakkeløsning ( Pris: 885 kr. i timen eks. moms ): 1 flyttebil og 2 af vores flyttemænd står til rådighed til at klare det hårde arbejde for dig til din flytning. Forsikring er inkluderet i prisen.
  3. Den store pakkeløsning ( Pris: 1185 kr. i timen eks. moms ): De meget tunge ting fra hjemme, har som regel brug for lidt ekstra hjælp med at blive flyttet. Det hjælper denne pakkeløsning dig med. 1 flytte bil + lift samt 3 flyttemænd er klar med et smil til at hjælpe dig. Forsikring er inkluderet i prisen.
  4. Den skræddersyet pakkeløsning ( Din helt egen pakkeløsning ): Beskriv os din flytteopgave og vi sender dig et skræddersyet tilbud på din næste flytning.