Tryghed

Sikkerhed

Forsikring

Flytning København: Troværdig og effektiv flytning 

Skal du have hjælp til din næste flytning?  Flyttefirmaet Get it all service hjælper dig gerne med at finde dit næste din flytning i København. Get it all service guider dig til at få alt det hårde arbejde klaret af nogen professionelle. Vi kender alle til at skulle flytte fra et sted til et andet. Det kan til tider virke uoverskueligt og besværligt. Get it all flytteservice er et anerkendt og velkendt flytteservice som tilbyder dig at hjælpe dig med din næste flytning. Hos Get it all flytteservice får du en flytning der er hurtig, effektiv og træværdig. Dette er garanteret i og med at alle chaufførernes drivkraft tager udgangs punkt i at have og få tilfredse kunder. En god og tilfredsstillende service er derfor vigtigt for Get it all flytteservice, når de hjælper med en flytning eller transport.

Hvad tilbyder Get it all service? 

Med Get it all flytteservice tilbydes der flytning I København til en hver lejlighed. Det er kun dig der er med til at sætte grænsen for hvad der skal flyttes. Om det er flytning Købehavn eller flytning på tværs af Danmark elle udland hjælper Get it all flytteservice både med flytning og transport.

Står du og skal flytte kan vi hjælpe dig med:

 • Privatflytning
 • Erhvervsflytning
 • Lang – distance flytning

Alle flytninger kræver

Står du og skal have hjælp til transport, kan vi hjælpe dig med:

 • Akut transport
 • Butik til hjem levering
 • Kurerkørsel
 • Express levering
 • International fragt
 • Andre transport opgaver

Pris og forsikring i ét

Som du nok også selv kender, kan en flytning være meget uoverskuelig, tage meget energi og ovenikøbet også være økonomisk dyrt. Flytning Købehavn kan ihvertfald altid være en udgift. Men med Get it all flytteservice tilbydes der 3 forskellige pakkeløsninger hvor forsikringen er inkluderet i prisen. Pakkeløsningerne består af:

 1. En lille pakke løsning
 2. En mellem pakkeløsning
 3. En stor pakke løsning.

Alle pakkeløsning inkluder mindst én flyttemand og én flyttebil samt forsikring. Forsikringen dækker skader op til 150.000 kr under flytningen. Din betaling på flytningen sker først efter udførslen af flytningen og alle chaufførerne er dækket af forsikring der gør der skabes en tryghed og sikkerhed ved flytningen.

Når der er tale om flytning København anbefales Get it all flytteservice, som dit næste valg. Get it all flytteservice er altid klar til at hjælpe. Der er ikke noget som vi ikke vil være behjælpelig med at få transportere eller flyttet for dig eller nogen du kender. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på både din næste flytteopgave eller transport opgave. Så hvis du vil være i forkøbet på din næste flytning/ transport eller kender nogen som skal have hjælp, så kontakt os gerne og vi hjælper dig med et smil.